Dagbladet Ringkøbing Skjern

For helt ned til 8 kroner om dagen

Abonnement på Dagbladet Ringkøbing Skjern

Med Dagbladet Ringkøbing Skjern får du alle de vigtigste lokal-nyheder inden for blandt andet sport, politik og erhverv.

Dagbladet Ringkøbing Skjern dækker hele det geografiske område omkring Ringkøbing, Skjern, Tarm, Hvide Sande, Videbæk og Vestjylland generelt.

Avisen har eksisteret siden 1880, hvor den blev grundlagt under navnet Ringkjøbing Amts Dagblad.

Indtil 1899 var avisen en aflægger af Kolding Folkeblad, hvorefter den blev selvstændig.

I dag er Dagbladet Ringkøbing Skjern en del af Jysk Fynske Medier.

Dagbladet Ringkøbing Skjern tilbyder tre forskellige former for abonnement.

Du kan bestille den digitale udgave, som kan læses på de sædvanlige, elektroniske apparater som mobiltelefon, tablet eller computer.

Eller du kan vælge den trykte avis alle ugens dage eller udelukkende i weekenden fra fredag til søndag (inklusiv adgang til den digitale avis hver dag for begge typer af abonnementer). 

Udover selve avisen giver et abonnement også adgang til de særlige plus-artikler på nyhedssitet, så du også kan læse de særlige artikler for abonnenter.

Ligeledes har du også mulighed for at dykke ned i arkivet og læse ældre artikler.

Og sidst men ikke mindst bliver du også en del af Dagbladet Ringkøbing Skjerns fordelsklub med særlige tilbud på billetter, rejser, oplevelser og en lang række produkter.

For kun 8 kroner om dagen (for den digital udgave af avisen) er du altså ikke bare 100 % opdateret på, hvad der sker i dit lokalområde.

Du får også en lang række ekstra fordele med helt gratis.