Århus Stiftstidende

For helt ned til 9 kroner om dagen

Abonnement på Århus Stiftstidende

Århus Stiftstidende dækker alt lokalstoffet fra Aarhus og resten af Østjylland.

Avisens historie går helt tilbage til 1794, hvor den udkom under navnet Kongelig Allernaadigst Privilegeret Aarhuus Stifts Adresse-Contoirs Tidende. Et navn som avisen beholdt helt frem til 1831, hvor den skiftede navn til det nuværende Århus Stiftstidende.

I starten var Århus Stiftstidende først og fremmest en gengivelse af nyheder fra København og Hamborg. Men i løbet af 1800-tallet udviklede avisen sig til en af de førende provinsaviser. Og i efter 2. Verdenskrig udkonkurrerede avisen de øvrige aviser i Aarhus.

Efter at have haft hovedkontor i indre by flytter avisen 1989 til det nyopførte bladhus i Skejby. 16 år senere flytter avisen så tilbage igen til Aarhus centrum ved Banegårdspladsen.

I 2016 bliver Århus Stiftstidende en del af Jysk Fynske Medier.

Oprindeligt var avisen konservativ. Men fra 1971 skiftede den til at have et uafhængigt, liberalt grundlag.

Hvis du ønsker et abonnement på Århus Stiftstidende, kan du vælge tre forskellige former.

Du kan vælge den digitale udgave, som du kan læse på alle former for elektroniske enheder.

Eller alternativt kan du få den trykte avis alle ugens dage eller udelukkende i weekenden fra fredag til søndag (inklusiv adgang til den digitale avis-udgave hver dag for begge typer af abonnementer). 

Udover selve abonnementet følger der også gratis adgang med til nyhedsarkivet, hvor du kan læse tidligere nyheder, som Århus Stiftstidende har bragt.

Ligeledes får du også adgang til de særlige plus-artikler for abonnenter på nyhedssitet.

Og endelig giver et abonnement på Århus Stiftstidende også medlemskab af fordelsklubben med særtilbud på rejser, foredrag, koncerter og særarrangementer samt en lang række produkter.

Alt dette for kun 9 kroner om dagen (for den digital udgave af avisen).